Ruladă de pui umplută cu Prosciutto, spanac și roșii uscate la soare cu cartofi albi cu trufe

Ruladă de pui umplută cu Prosciutto, spanac și roșii uscate la soare cu cartofi albi cu trufe
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare europeană. Încercați să faceți acasă ruladă de pui umplută cu Prosciutto, spanac și roșii uscate la soare cu cartofi albi cu trufe. Această garnitură are 2357 calorii, 71G de proteine, și 186g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 5,2 USD pe porție, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână roșii uscate la soare, piure de roșii, demi-glace și alte câteva ingrediente, puteți face acest lucru. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un awesome scor spoonacular de 86%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Piept de pui umplut cu brânză de capră, roșii uscate la soare și spanac, Piept de pui umplut cu brânză de capră, roșii uscate la soare și spanac, și Piept de pui umplut cu brânză de capră, roșii uscate la soare și spanac.

Instrucțiuni

1
Așezați o bucată lungă de folie de plastic peste placa de tăiat și puneți-o sub părțile laterale ale plăcii. (Acoperirea puiului cu plasticul va menține, de asemenea, mizeria în jos atunci când bateți cu ciocanul de carne.) Pieptul de pui trebuie așezat pe tăblița acoperită, cu pielea în jos, cu suficient spațiu între ele, astfel încât să poată sta plat după ce le "fluturezi". Pentru a tăia fluturele, tăiați cu grijă felia (fără a tăia puiul până la capăt) și întindeți carnea puiului, astfel încât să îl puteți bate într-o singură bucată subțire pe care veți așeza umplutura și apoi înfășurați. Condimentează sânii cu sare și piper. Apoi puneți o altă lungime de folie de plastic peste pieptul de pui condimentat și aplatizați cu ciocan de carne pentru a integra condimentul în pui. Pui de pui subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
2
Așezați 1 felie de șuncă prosciutto pe fiecare sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
3
Adăugați 3 frunze de spanac și 4 bucăți de roșii uscate la soare pe fiecare sân. Îndoiți fiecare capăt și rulați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Acoperirea Fiecărui BurgerPentru Acoperirea Fiecărui Burger
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4
Așezați pe tava pentru foi și congelați până când este ferm. (Nu trebuie să fie înghețat complet tare, dar acest lucru îl face mai ușor de manevrat la coacere.)
5
Preîncălziți o friteuză la 350 de grade F. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
În timp ce rulada de pui se întărește în congelator, pregătiți demi-glace de roșii. Într-o cratiță, călește usturoiul și apoi deglazează tigaia cu vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați bulion și piure de roșii. Se fierbe la foc mediu până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
8
Adăugați demi-glace (sos brun) și lăsați să fiarbă până se îngroașă ("grosime medie").
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos BrunSos Brun
9
Când puiul este ferm, configurați o stație de panificație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Bateți împreună 3 ouă și 1 cană de jumătate și jumătate pentru spălarea ouălor. (Începeți cu această cantitate și amestecați mai mult împreună, dacă este necesar.) Apoi puneți câte un bol cu: făină, apoi spălare cu ouă și apoi firimituri de pâine italiene. Înveliți uniform puiul congelat rulat cu făină (nu prea mult sau firimiturile de pâine nu se vor lipi). Scufundați puiul rulat cu făină în spălarea ouălor, apoi în pesmet. Într-o friteuză cu grăsime adâncă, prăjiți ușor până se rumenesc. Terminați la cuptor timp de 15 minute până când este complet gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine ItalianăPâine Italiană
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Fierbeți cartofii până se înmoaie. Apoi zdrobiți cartofii și bateți arpagicul tocat, untul, sarea și piperul proaspăt măcinat în cartofi cu un bătător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
13
Reîncălziți Roșia demi-glace și pentru a termina îndepărtați-o de pe foc și amestecați imediat cimbru proaspăt și 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
14
Feliați fiecare rulou de pui pentru a expune interiorul umplut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
15
Așezați piureul de cartofi în centrul fiecărei farfurii, stropiți ulei de trufe albe peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Trufe AlbeUlei De Trufe Albe
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
16
Așezați rulada de pui peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista