Budinci de Ricotta cu rubarbă glazurată
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 136 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, ou plus gălbenuș, ricotta din lapte integral și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Ziua Mamei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rubarbă & ghimbir Regina budinci, Ricottan și budinci de fructe confiate, și Budinci de Ricottan și fasole de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. cupe de brioșă cu ulei ușor.
Amestecați toate ingredientele de budincă într-un blender până se omogenizează, apoi împărțiți aluatul între căni de briose.
Amestecați împreună zahărul și amidonul de porumb într - o farfurie de sticlă sau ceramică de 9 până la 10 inci.
Adăugați rubarba și aruncați pentru a acoperi, apoi întindeți într-un singur strat.
Coaceți budincile și rubarba, una lângă alta, întorcând cu grijă rubarba o dată la jumătatea gătitului, până când budincile sunt doar setate și marginile sunt aurii palide, 35 până la 45 de minute.
Scoateți budincile și rubarba din cuptor în același timp. Puneți rubarba deoparte și răciți budincile în tigaie pentru brioșe pe un raft 5 minute (budincile se vor scufunda ușor).
Rulați un cuțit subțire în jurul marginii fiecărei budinci, apoi inversați un platou peste tigaie și inversați budincile pe platou.
Transferați budincile, cu partea dreaptă în sus, în farfurii și serviți acoperite cu rubarbă și sucurile sale.