Budinci de orez cu nucă de cocos cu nucă de cocos crocantă

Budinci de orez cu nucă de cocos cu nucă de cocos crocantă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați budinci de orez cu nucă de cocos crocantă. Această rețetă face 10 porții cu 475 calorii, 5g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, albuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Curry cu ou de nucă de cocos cu orez roșu și șalotă crocantă, Tofu Crocant Și Tăiței De Orez În Sos De Nucă De Cocos Curry Roșu, și Fără Gluten sunt eu: cambulă crocantă cu Bok Choy, Tatsoi și orez cu nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de bucăți de hârtie de copt cu ramă de linie cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți albușul de ou, zahărul, vanilia și sarea într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați așchii de nucă de cocos și aruncați până se umezesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
4
Întindeți amestecul de nucă de cocos uniform pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți până când nuca de cocos este aurie ușoară și începe să fie crocantă, amestecând și rotind frecvent, aproximativ 22 de minute. Se răcește pe foaia de copt. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1
Combinați laptele de cocos ușor, laptele de cocos obișnuit, zahărul, nuca de cocos mărunțită, orezul și 3/4 linguriță de sare într-o cratiță mare și grea. Dacă folosiți fasole de vanilie, răzuiți semințele din fasole; adăugați fasole în cratiță. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional. Reglați căldura astfel încât amestecul să fiarbă abia; acoperiți parțial și gătiți până când lichidul este ușor translucid și budinca este îngroșată până la consistența fulgi de ovăz vrac, amestecând și răzuind frecvent fundul și părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
SemințeSemințe
ZahărZahăr
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Îndepărtați boabele de vanilie, dacă utilizați, sau amestecați extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
3
Împărțiți budinca între zece ramekine de 3/4 cană sau pahare de desert. Faceți înainte: se poate face cu 6 ore înainte. Acoperiți și refrigerați. Dacă doriți, reîncălziți cuptorul cu microunde doar până când este încălzit înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Presărați nucă de cocos crocantă peste budinci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
5
Se servește cald sau la temperatura camerei.
6
* Disponibil la magazinele de alimente de specialitate și la magazinele de alimente naturale.** Disponibil la multe supermarketuri și pe piețele din India, Asia de Sud-Est și latină.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista