Budinci de ciocolată amaretti

Budinci de ciocolată amaretti
Ciocolata amaretti budinci este un desert care servește 8. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 786 calorii. Un amestec de biscuiți amaretti, sirop auriu, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la BBC Good Food are 127 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Amaretti Morbidi (Cookie-Uri Moi Amaretti), Biscuiți Amaretti (amaretti Fritti), și Tortă De Ciocolată Și Amaretti Cu Glazură Divină De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C/ventilator 180C / gaz 6 și puneți un ceainic complet. Pregătiți o cutie mare de prăjire. Ungeți 10 pătrate de folie, fiecare aproximativ 15 x 15cm. Unt 10 x 200ml mini cutii de budincă, praf cu făină, apoi atingeți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați 10 cercuri mici de hârtie de copt pentru a se potrivi cu fundul și aruncați unul în fiecare cutie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
3
Topiți untul și ciocolata împreună într-o tigaie, încălzind ușor și amestecând din când în când. Se lasă deoparte să se răcească. Între timp, puneți ouăle și zahărul într-un castron mare și bateți cu bătăi electrice timp de 10 minute, sau până când amestecul este gros și spumos și ține o urmă timp de câteva secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Amestecați migdalele măcinate, făina și praful de copt împreună. Stropiți 1 lingură amaretto peste biscuiți. Îndoiți amestecul de ciocolată răcit în oul bătut și zahărul folosind o lingură mare de metal. Urmați cu amestecul de făină, apoi lucrați în amaretto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Umpleți conservele cu o treime, apoi aruncați un biscuit amaretti și completați cu amestec, lăsând un spațiu de 1 cm între partea superioară a amestecului și marginea conservelor. Strângeți ușor un pătrat de folie peste partea superioară a fiecărei cutii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Puneți conservele în tigaia de prăjire și turnați apă fierbinte în jurul ei ar trebui să vină cam la jumătatea părților laterale ale budincilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
7
Coaceți timp de 30 de minute, apoi introduceți o frigăruie într-una; câteva firimituri umede ar trebui să se lipească de frigărui, nu doriți ca pudele să fie complet uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Între timp, faceți sosul fudgy. Topiți toate ingredientele împreună într-o tigaie grea, amestecând până se dizolvă zahărul. Pune deoparte. Păstrați la frigider până la 2 zile,apoi reîncălziți pe plită sau în cuptorul cu microunde la mare timp de 1 min. Pentru a servi budincile, întoarceți-le pe farfurii și lingurați peste o parte din sos, permițându-i să curgă peste margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se presară cu cioburi de migdale sărate fragile și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista