Budinci de ciocolată amaretti
Ciocolata amaretti budinci este un desert care servește 8. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 786 calorii. Un amestec de biscuiți amaretti, sirop auriu, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la BBC Good Food are 127 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Amaretti Morbidi (Cookie-Uri Moi Amaretti), Biscuiți Amaretti (amaretti Fritti), și Tortă De Ciocolată Și Amaretti Cu Glazură Divină De Ciocolată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C/ventilator 180C / gaz 6 și puneți un ceainic complet. Pregătiți o cutie mare de prăjire. Ungeți 10 pătrate de folie, fiecare aproximativ 15 x 15cm. Unt 10 x 200ml mini cutii de budincă, praf cu făină, apoi atingeți excesul.
Tăiați 10 cercuri mici de hârtie de copt pentru a se potrivi cu fundul și aruncați unul în fiecare cutie.
Topiți untul și ciocolata împreună într-o tigaie, încălzind ușor și amestecând din când în când. Se lasă deoparte să se răcească. Între timp, puneți ouăle și zahărul într-un castron mare și bateți cu bătăi electrice timp de 10 minute, sau până când amestecul este gros și spumos și ține o urmă timp de câteva secunde.
Amestecați migdalele măcinate, făina și praful de copt împreună. Stropiți 1 lingură amaretto peste biscuiți. Îndoiți amestecul de ciocolată răcit în oul bătut și zahărul folosind o lingură mare de metal. Urmați cu amestecul de făină, apoi lucrați în amaretto.
Umpleți conservele cu o treime, apoi aruncați un biscuit amaretti și completați cu amestec, lăsând un spațiu de 1 cm între partea superioară a amestecului și marginea conservelor. Strângeți ușor un pătrat de folie peste partea superioară a fiecărei cutii.
Puneți conservele în tigaia de prăjire și turnați apă fierbinte în jurul ei ar trebui să vină cam la jumătatea părților laterale ale budincilor.
Coaceți timp de 30 de minute, apoi introduceți o frigăruie într-una; câteva firimituri umede ar trebui să se lipească de frigărui, nu doriți ca pudele să fie complet uscate.
Între timp, faceți sosul fudgy. Topiți toate ingredientele împreună într-o tigaie grea, amestecând până se dizolvă zahărul. Pune deoparte. Păstrați la frigider până la 2 zile,apoi reîncălziți pe plită sau în cuptorul cu microunde la mare timp de 1 min. Pentru a servi budincile, întoarceți-le pe farfurii și lingurați peste o parte din sos, permițându-i să curgă peste margini.
Se presară cu cioburi de migdale sărate fragile și se servește imediat.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "