Budinca de vara cu frisca de rom

Budinca de vară cu frișcă de rom ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 373 calorii. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de jumătate de halbe de zmeură, smântână grea, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budincă pripită cu frișcă, Budinca de citrice cu frisca, și Budinca de arțar cu frisca Bourbon.
Instrucțiuni
Combinați căpșunile, zahărul și 1/4 cană de apă într-o cratiță medie și gătiți neacoperite la foc mediu-mic timp de 5 minute.
Adăugați 2 jumătăți de zmeură și toate afinele și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul ajunge la foc mic. Gatiti timp de un minut. De pe foc, amestecați zmeura rămasă și framboise-ul.
Feliați pâinea în felii groase de 1/2 inci și îndepărtați crustele. În partea de jos a unui 7 1/2-inch rotund de 3-inch sufleu mare sau vas de copt, polonic aproximativ 1/2 cana de amestec boabe fierte. Aranjați felii de pâine într-un model (acesta va deveni partea de sus atunci când este nemodificat) și apoi adăugați mai mult amestec de fructe de pădure pentru a satura. Continuați să adăugați pâine, tăiați-o pentru a se potrivi matriței și fructe de pădure. Terminați cu pâine și fructe de pădure fierte, folosind toate fructele și siropul.
Așezați o foaie de folie de plastic ușor peste budincă. Găsiți o placă cu aproximativ același diametru ca interiorul matriței și așezați-o deasupra. Greutatea matriței cu o cutie grea și refrigerarea.
Îndepărtați greutatea după 6 până la 8 ore. Acoperiți budinca cu folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Chiar înainte de servire, rulați un cuțit în jurul exteriorului budincii și desfaceți-l cu susul în jos pe o farfurie de servire.
Se servește în pene cu frișcă de rom.
Bateți crema în vasul unui mixer electric echipat cu atașamentul pentru bici. Când începe să se îngroașe, adăugați zahărul, vanilia și romul. Continuați să biciuiți până când formează vârfuri rigide.