Budinca De Vanilie-Banana
Budinca de vanilie-Banana ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 342 calorii. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 20 de minute. Dacă aveți banane, fursecuri cu napolitane de vanilie, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca de banane cu vanilie napolitana se năruie, Budinca de banane cu napolitane de vanilie de casă, și Brandied vanilie & Banana crema budinca in cupe de ciocolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 4 căni de lapte într-o cratiță mare la foc mediu până la abur.
Bateți zahărul, amidonul de porumb și 1/2 linguriță de sare într-un bol mare.
Bateți gălbenușurile de ou și restul de 1/2 cană de lapte.
Bateți jumătate din laptele fierbinte în amestecul de ouă până se omogenizează, apoi bateți treptat amestecul de lapte de ou în tigaie. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand amestecul fierbe. Continuați să bateți până se îngroașă până la o puddingcum ar fi consistența, 3 până la 4 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă extractul de vanilie.
Se răcește ușor, amestecând de câteva ori pentru a preveni formarea unei piele.
Așezați o bucată de folie de plastic direct deasupra budincii și refrigerați până se răcește complet și se îngroașă, aproximativ 4 ore.
Cu o oră înainte de servire, bateți budinca puternic până când este netedă și cremoasă. Îndoiți ușor 3/4 din bananele feliate. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 1 oră. Îndoiți napolitanele de vanilie, lingurați budinca în șase până la opt căni individuale și acoperiți cu feliile de banane rămase.