Budinca De Stafide De Orez Brun
Budinca de stafide de orez brun ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 267 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 5 și costă 40 de cenți pe porție. Un amestec de scorțișoară măcinată, lapte, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Budinca De Stafide De Orez Brun, Rum-Stafide Budinca De Orez, și Rum-Stafide Budinca De Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă orezul brun, 1 1/4 cană lapte, zahăr și sare împreună într-o cratiță la foc mediu până la gros și cremos, 15 până la 20 de minute. Căldură mai mică la mediu-scăzut.
Se amestecă 1 cană lapte, ou, scorțișoară și stafide în amestec de orez, amestecând constant, până la grosimea dorită, 3 până la 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul și extractul de vanilie în amestec.
Turnați budinca în vasul de servire și garnisiți cu nucșoară. Se lasă să se răcească la temperatura camerei înainte de servire, aproximativ 20 de minute.