Budinca De Pâine Cu Ciocolată
Budinca de pâine de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 389 calorii, 6g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de smântână grea, extract de vanillan, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Budinca de paine de ciocolata cu doua sosuri de ciocolata si coaja de migdale, Budincă de pâine cu ciocolată cu nuci și chipsuri de ciocolată, și Budinca De Pâine Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt 9x13.
Feliați bagheta în felii de 1/4 inch și periați o parte cu unt topit.
Se pune pe o foaie de copt și în cuptorul preîncălzit până devine auriu, aproximativ 1 minut.
Topiți chipsurile de ciocolată în cuptorul cu microunde sau în cazanul dublu. Pune deoparte.
Într-o cratiță medie la foc mic, încălziți smântâna și laptele până la cald. Nu ardeți.
Într-un castron mare bateți ouăle, gălbenușurile de ou, 1/2 cană de zahăr și 1 lingură de vanilie până se omogenizează. Amestecați în amestec de cremă caldă puțin câte puțin.
Bateti amestecul de ou in ciocolata topita pana se omogenizeaza.
Aranjați feliile de pâine prăjită, cu unt în sus, în vasul pregătit până când vasul este plin.
Se toarnă amestecul de ciocolată peste pâine și se lasă să se odihnească 40 de minute, până când lichidul este absorbit.
Aliniați o tigaie cu un prosop de bucătărie umed.
Așezați vasul de copt pe prosop, în interiorul tăvii de prăjire și așezați tigaia de prăjire pe raftul cuptorului. Umpleți tigaia de prăjire cu apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale vasului de copt.
Coaceți 40 până la 50 de minute, până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Lăsați să se odihnească 8 ore sau peste noapte.
Pentru a face sos, topiți ciocolata neîndulcită într-o cratiță mică la foc mic. Se amestecă 1 lingură de unt până se topește. Se amestecă în apă clocotită, 1/2 cană de zahăr și sirop de porumb până se omogenizează. Creșteți căldura la mediu și aduceți la fierbere fierbeți ușor 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă 1 linguriță de vanilie.
Pentru a servi: fundul cald al vasului de copt, slăbiți marginile budincii cu un cuțit, apoi răsturnați budinca rece pe un platou de servire.
Se servește cu sos cald de ciocolată.