Budinca de pâine a bunicii

Budinca de pâine a bunicii
Dacă aveți despre 1 oră și 10 minute pentru a petrece în bucătărie, Budinca de pâine a bunicii ar putea fi un super fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 9 și costă 55 de cenți pe porție. Acest desert are 212 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți amidon de porumb, gălbenușuri de ou, rupte de o zi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Budinca de pâine a bunicii, Budinca de pâine a bunicii cu sos de lămâie, și Budinca de pâine cu gem de ghimbir și unt a bunicii mele.

Instrucțiuni

1
Pentru budincă, combinați primele cinci ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați pâine și stafide; se amestecă bine. Transformați-vă într-un 9-in uns. tigaie pătrată de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Se coace la 350 de calorii timp de 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Între timp, pentru sos, combinați gălbenușurile, zahărul și amidonul de porumb în partea superioară a unui cazan dublu. Adăugați treptat lapte, amestecând până se omogenizează. Gatiti peste apa clocotita, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si acopera o lingura de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
5
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
6
Serviți budinca și sosul cald sau răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit

Vin recomandat: Madeira, Pedro Ximenez

Budinca de pâine poate fi asociată cu Madeiran și Pedro Ximnez. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximnez, cu note de smochine și caramel, se împerechează atât de bine cu budinca de pâine. Madeiran este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Ai putea încerca Laurent-Perrier la Cuvee Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și singur îi permite lui Laurent-Perrier să fabrice 'la Cuv auree', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un proces îndelungat de îmbătrânire în beciurile noastre.De culoare aurie palidă. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat, cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi note de piersică de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente pe finisaj.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP crritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții9
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista