Budinca De Prune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de prune. Această rețetă servește 2. O porție conține 1076 calorii, 16g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 103 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de tapioca, scorțișoară măcinată, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Budinca De Prune, Budinca De Prune La Cuptor, și Budinca de prune a piratului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un vas de copt de 2 litri, amestecați prunele, 1 cană de zahăr, apă, tapioca și scorțișoară.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute. (Sau 15 minute în cuptorul cu microunde.)
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de copt, 3 linguri de zahăr, lapte și margarină topită pentru a forma un aluat shortcake. Aruncați aluatul cu linguri pe amestecul de prune coapte.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 10 minute, până se rumenesc.
Lăsați să se răcească ușor înainte de servire.