Budinca De Prune

Budinca De Prune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de prune. Această rețetă servește 2. O porție conține 1076 calorii, 16g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 103 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de tapioca, scorțișoară măcinată, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Budinca De Prune, Budinca De Prune La Cuptor, și Budinca de prune a piratului pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-un vas de copt de 2 litri, amestecați prunele, 1 cană de zahăr, apă, tapioca și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
TapiocaTapioca
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute. (Sau 15 minute în cuptorul cu microunde.)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de copt, 3 linguri de zahăr, lapte și margarină topită pentru a forma un aluat shortcake. Aruncați aluatul cu linguri pe amestecul de prune coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit 10 minute, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Lăsați să se răcească ușor înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista