Budinca de prune
Budinca de prune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă face 8 porții cu 477 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați făină auto-crescătoare, condimente măcinate, pesmet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 34%. Încercați Budinca De Prune, Budincă De Prune La Cuptor, și Parfaits De Budincă De Prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, condimentul, suetul, pesmetul și zahărul într-un castron mare. Sfat în fructe, coaja, cireșe (dacă se utilizează) și morcov, apoi se amestecă bine pentru a se amesteca.
Adăugați ingredientele rămase și bateți până se combină bine.
Puneți amestecul într-un vas de budincă de 1,2 litri cu unt (cu un disc cu unt de hârtie rezistentă la grăsime în partea de jos) și apăsați bine, lăsând loc ca budinca să crească puțin în timpul aburirii. Acoperiți cu un cerc de hârtie rezistentă la grăsime cu unt, apoi acoperiți cu o cârpă de budincă sau folie și legați bine cu sfoară.
Așezați vasul pe o farfurie răsturnată într-o cratiță și umpleți jumătate cu apă clocotită. Acoperiți bine și aburiți timp de 8 ore, completând apa după cum este necesar. Se lasă să se răcească în tigaie.
Scoateți budinca din tigaie și aruncați cârpa sau folia și hârtia. Apoi acoperiți cu hârtie și cârpă proaspete rezistente la grăsimi. Păstrați budinca într - un loc răcoros și uscat până când este necesar-o puteți hrăni cu câteva linguri de coniac din când în când. Înainte de servire, aburiți din nou timp de 2-3 ore.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "