Budinca de porumb II

Budinca de porumb II
Budinca de porumb II este o vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 359 calorii. Dacă aveți la îndemână porumb, ouă, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 27 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Budinca De Porumb, Budinca De Porumb, și Budinca De Porumb.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un blender sau robot de bucătărie amestecați foarte bine ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați făina și zahărul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
4
Adăugați laptele și amestecați ușor. În cele din urmă amestecați porumbul cu mâna. Se amestecă untul topit și se toarnă amestecul într-o caserolă mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PorumbPorumb
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
5
Coaceți aproximativ 45 de minute. Când budinca este gata, Centrul trebuie să fie solid, iar blatul să aibă o culoare maro aurie frumoasă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați să se odihnească aproximativ 15 minute, apoi serviți cald.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista