Budinca De Porumb Ars

Budinca De Porumb Ars
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Budinca de porumb arsă. Această rețetă face 12 porții cu 137 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr, lapte, albușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Porumb, Budinca De Porumb, și Budinca De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie antiaderentă de 12 până la 14 inci la foc mare, amestecați porumbul adesea până când aproximativ 1/4 din sâmburi sunt nuanțate cu maro, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați 1 lingură de unt. Când s-a topit, adăugați făină și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3
Se ia de pe foc și se amestecă laptele, zahărul și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
4
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Într-un castron mic, bateți ouăle și albușurile pentru a se amesteca. Se amestecă în amestecul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Ungeți o caserolă superficială de 2 1/2 litru (dacă doriți, tapetați cu coji într-un singur strat; Vezi notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
7
Se toarnă budinca.
8
Coaceți într-un cuptor de 350 până când centrul se simte ferm când este apăsat ușor, aproximativ 30 de minute (40 până la 45 de minute dacă este răcit).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista