Budinca De Porumb Ars
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Budinca de porumb arsă. Această rețetă face 12 porții cu 137 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr, lapte, albușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Porumb, Budinca De Porumb, și Budinca De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă de 12 până la 14 inci la foc mare, amestecați porumbul adesea până când aproximativ 1/4 din sâmburi sunt nuanțate cu maro, 10 până la 12 minute.
Adăugați 1 lingură de unt. Când s-a topit, adăugați făină și amestecați bine.
Se ia de pe foc și se amestecă laptele, zahărul și cayenne.
Se adaugă sare după gust.
Într-un castron mic, bateți ouăle și albușurile pentru a se amesteca. Se amestecă în amestecul de porumb.
Ungeți o caserolă superficială de 2 1/2 litru (dacă doriți, tapetați cu coji într-un singur strat; Vezi notele).
Coaceți într-un cuptor de 350 până când centrul se simte ferm când este apăsat ușor, aproximativ 30 de minute (40 până la 45 de minute dacă este răcit).