Budinca de pere: Budino di Pera
Budinca de pere: Budino di Pera ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 6 porții cu 246 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, pesmet, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă cu pere (tartă cu pere), Pere Quesadilla (Quesadilla de Pera), și Budinca de Ricotta: Budino di Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Bateți gălbenușurile cu zahărul și scorțișoara, apoi pliați în perele rase și coaja de lămâie.
Bateți albușurile de ou până la vârfuri rigide și pliați-le în amestecul de fructe. Ungeți o formă de budincă sau o tigaie de quiche și presărați cu pesmet. Întoarceți amestecul de fructe în tigaie și nivelați cu o spatulă.
Așezați tigaia într-o baie de apă și coaceți timp de 20 de minute și serviți rece sau rece.