Budinca de paine cu sos Praline

Budinca de paine cu sos Praline
Budinca de pâine cu sos Praline este un desert care servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 527 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecetes are 682 de fani. Un amestec de smântână grea, zahăr, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, care nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Budinca de paine pralina cu sos Caramel-Pecan, Budinca De Paine Pralina, și Mic Dejun Praline Pâine Budinca.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Înveliți un vas de copt de 13x9 inci cu 1/4 cană de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se toarnă jumătate și jumătate și lapte peste pâine într-un castron mare de amestecare; lăsați să se înmoaie timp de 10 minute înainte de a amesteca ușor. Se amestecă ouăle în amestecul de pâine până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Adăugați zahăr, extract de vanilie, scorțișoară și, respectiv, stafide, amestecând fiecare adăugare în amestec înainte de a adăuga următoarea. Puneți amestecul de pâine în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când amestecul de pâine este ferm și asemănător budincii, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se amestecă 1/2 kilogram unt nesărat, smântână grea și zahăr brun împreună într-o cratiță grea; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, amestecați nucile pecan în amestecul de smântână și fierbeți până când zahărul se dizolvă și sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute; se toarnă peste budinca de pâine pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional

Vin recomandat: Madeira, Pedro Ximenez

Madeiran și Pedro Ximnez sunt alegerile mele de top pentru budinca de pâine. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximnez, cu note de smochine și caramel, se împerechează atât de bine cu budinca de pâine. Madeiran este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Ashbrook Estate Verdelho cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Ashbrook Estate Verdelho
Ashbrook Estate Verdelho
Un stil vibrant, unwooded de Verdelho cu lashings de arome de fructe pe nas căsătoria cu arome de fructe tropicale și indicii de condimente pe cerul gurii. Vinul rămâne concentrat și se termină crocant și uscat, dar are o lungime puternică și răcoritoare, ceea ce face ca acest vin să fie acompaniamentul perfect pentru mâncărurile picante, pline de aromă. Renumit pentru aciditatea sa naturală, acest soi îmbătrânește frumos. Cellaring pentru mai mult de cinci ani recompensează cu condimente complexe și caprifoi și dezvoltă personaje de nuci și toasty.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista