Nevoie de o desert vegetarian? Budinca de pâine cu sos de Caramel ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 1,07 USD pe porție. O porție conține 694 calorii, 12g de proteine, și 47G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 44 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, pâine, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Budincă de pâine Caramel cu sos cremos de Caramel, Budincă de pâine Bluewater cu sos de Caramel, și Budincă de pâine de dovleac cu sos de Caramel.
Instrucțiuni
1
Bateți ouăle într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până se spumează, 2 până la 3 minute. Bateți în lapte, smântână, 1 1/2 cană zahăr, rom, extract de vanilie și sare până când amestecul este bine combinat. Amestecați ușor cuburile de pâine în amestecul de ouă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Cuburi De Pâine
Cremă
Zahăr
Ouă
Lapte
Sare
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Lăsați pâinea să se înmoaie până când amestecul de ouă a fost absorbit, aproximativ 1 oră; se amestecă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Ouă
3
Se dizolvă 1 cană de zahăr cu 1/2 cană de apă și oțet într-o cratiță grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se pune la foc mare și se gătește fără a amesteca până când amestecul de zahăr are culoarea chihlimbar închis, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până nu mai clocotește. Se amestecă treptat 1/4 cană de apă în sirop, aproximativ 1 lingură la un moment dat, amestecând până când apa este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Apă
6
Se toarnă sosul cald într-o tigaie de copt de 9x9 inci și se învârte tigaia, astfel încât sosul de caramel să acopere fundul și părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Lăsați sosul de caramel să se stabilească, aproximativ 15 minute. Înveliți în interiorul vasului de copt și stratul de caramel cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
8
Transferați cuburile de pâine înmuiate și orice lichid rămas în vasul de copt peste sosul de caramel și apăsați ușor cuburile de pâine împreună. Acoperiți tigaia cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Cuburi De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Tava De Copt
9
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Așezați tigaia într-o tigaie mare de prăjire și turnați suficientă apă clocotită în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale tigaiei de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un cuțit introdus în mijlocul budincii iese curat, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
12
Lăsați să stea 5 până la 10 minute. Rulați un cuțit în jurul exteriorului tigaiei și inversați budinca și sosul de caramel pe un platou de servire.