Budinca De Paine Cu Nuca De Mere
Această rețetă face 30 de porții cu 129 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți mere, pâine, qt. lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Budincă de pâine din grâu integral cu mere și nuci, clătite cu budincă de pâine cu mere, nuci + brie, și Budinca De Paine Cu Nuca De Mere Slow Cooker pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.aruncați cuburi de pâine cu mere și nuci; se pune într-o tigaie de copt ușor unsă de 13x9 inci.
Se toarnă laptele într-un castron mare.
Adăugați amestecuri uscate de budincă și 1 linguriță. de scorțișoară. Bateți cu sârmă 2 minute.
Se toarnă peste amestecul de pâine; se presară cu 1 linguriță rămasă. scorțișoară.
Coaceți 50 de minute până la 1 oră sau până când este fierbinte și Bulbuc.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire. Se acoperă cu topping bătut chiar înainte de servire.