Budinca de paine cu crema de cocos
Reteta Budinca de paine cu crema de cocos se poate face in aproximativ 3 ore si 55 de minute. Pentru 1,91 USD per porție, primești un desert care servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 995 de calorii, 10 g de proteine și 74 g de grăsime per porție. Această rețetă este pe placul a 27 de bucătari și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită unt, buzdugan, gălbenușuri de ou și sare. Cu un scor de lingură de 46%, acest fel de mâncare este solid. Budincă de pâine cu cremă de căpșuni și vanilie cu nucă de cocos prăjită, Cupcakes cu budincă de pâine cu nucă de cocos cu glazură de cremă de macadamia crudă (fără lactate) și budinca de pâine thailandeză de nucă de cocos cu cremă de vanilie cardamom (scăzut în carbohidrați și fără gluten) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Ungeți ușor cu unt fundul unui vas pătrat de copt ignifug de 9 inci. Aranjați cuburile de pâine uniform în vas. Într-un castron mare, amestecați gălbenușurile, ouăle întregi, laptele de cocos, crema de cocos, sarea, nucșoara și buzduganul. Se amestecă 1 cană de fulgi de cocos.
Turnați crema peste cuburile de pâine, apăsând ușor cuburile de pâine pentru a absorbi crema.
Lasam amestecul sa stea 1 ora, acoperit, la frigider.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Presărați partea de sus a budincii cu 1/2 cană rămasă de fulgi de nucă de cocos. Acoperiți vasul de copt cu folie, făcând câteva găuri în partea de sus pentru a elibera aburul.
Puneți tava de copt într-o tavă pe grătarul cuptorului.
Se toarnă apă fierbinte în tava pentru a ajunge la jumătatea pereților vasului de copt.
Coaceți până când budinca este fermă la atingere, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Scoateți folia și coaceți încă 15 minute.
Scoateți vasul de copt din baia de apă și puneți-l sub broiler, la cel puțin 4 inci de căldură, până când devine auriu, 1 până la 2 minute.
Lăsați budinca să se răcească complet. Acoperiți strâns cu folie de plastic și dați la frigider.
Turnați sosul peste porții individuale de budincă, după cum doriți. Acoperiți cu nucă de cocos prăjită și serviți.
Preparați sosul de ciocolată chiar înainte de a servi budinca.
Pune chipsurile de ciocolată într-un castron mediu rezistent la căldură. Într-o cratiță mică, aduceți smântâna la fiert la foc mic; se ia imediat de pe foc si se toarna peste fulgi de ciocolata.
Bateți până la omogenizare.
Vin recomandat: Madeira, Pedro Ximenez
Madeira și Pedro Ximénez sunt alegeri excelente pentru budinca de pâine. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximénez, cu note de smochine și caramel, se potrivește atât de bine cu budinca de pâine. Madeira este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Ai putea încerca Barefoot Bubbly Pink Moscato. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Pink Moscato]()
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!