Budinca de paine cu crema de cocos

Budinca de paine cu crema de cocos
Reteta Budinca de paine cu crema de cocos se poate face in aproximativ 3 ore si 55 de minute. Pentru 1,91 USD per porție, primești un desert care servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 995 de calorii, 10 g de proteine și 74 g de grăsime per porție. Această rețetă este pe placul a 27 de bucătari și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită unt, buzdugan, gălbenușuri de ou și sare. Cu un scor de lingură de 46%, acest fel de mâncare este solid. Budincă de pâine cu cremă de căpșuni și vanilie cu nucă de cocos prăjită, Cupcakes cu budincă de pâine cu nucă de cocos cu glazură de cremă de macadamia crudă (fără lactate) și budinca de pâine thailandeză de nucă de cocos cu cremă de vanilie cardamom (scăzut în carbohidrați și fără gluten) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor cu unt fundul unui vas pătrat de copt ignifug de 9 inci. Aranjați cuburile de pâine uniform în vas. Într-un castron mare, amestecați gălbenușurile, ouăle întregi, laptele de cocos, crema de cocos, sarea, nucșoara și buzduganul. Se amestecă 1 cană de fulgi de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pâine Franțuzească Veche De O Zi (grosime De 1/2 Inch), Tăiată CubulețePâine Franțuzească Veche De O Zi (grosime De 1/2 Inch), Tăiată Cubulețe
Carne Albă Mărunțită Din Curcanul Tău FriptCarne Albă Mărunțită Din Curcanul Tău Fript
1 Ardei Gras Verde, Tocat Marunt1 Ardei Gras Verde, Tocat Marunt
Arahide Prăjite Cu Miere Fisher®Arahide Prăjite Cu Miere Fisher®
1 Amestec De Prăjitură De Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Ciocolată Neagră Super Umedă Betty Crocker, Copt Conform Instrucțiunilor Din Cutie1 Amestec De Prăjitură De Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Ciocolată Neagră Super Umedă Betty Crocker, Copt Conform Instrucțiunilor Din Cutie
BuzduganBuzdugan
Lamaie, Cu Coaja Si Zeama (mai Mult Suc Daca Lamaia Nu Este Foarte Suculenta)Lamaie, Cu Coaja Si Zeama (mai Mult Suc Daca Lamaia Nu Este Foarte Suculenta)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazura De Capsuni Fara ZaharGlazura De Capsuni Fara Zahar
Aproximativ 3 Uncii De Făină De PrăjiturăAproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
(mai Mult Suc Dacă Lămâia Nu Este Foarte)(mai Mult Suc Dacă Lămâia Nu Este Foarte)
2
Turnați crema peste cuburile de pâine, apăsând ușor cuburile de pâine pentru a absorbi crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Franțuzească Veche De O Zi (grosime De 1/2 Inch), Tăiată CubulețePâine Franțuzească Veche De O Zi (grosime De 1/2 Inch), Tăiată Cubulețe
2 Gumă Mov Mici2 Gumă Mov Mici
3
Lasam amestecul sa stea 1 ora, acoperit, la frigider.
4
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceai Verde, Feliați Subțiri în UnghiCeai Verde, Feliați Subțiri în Unghi
5
Presărați partea de sus a budincii cu 1/2 cană rămasă de fulgi de nucă de cocos. Acoperiți vasul de copt cu folie, făcând câteva găuri în partea de sus pentru a elibera aburul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Glazura De Capsuni Fara ZaharGlazura De Capsuni Fara Zahar
4 Ceai, Feliați Subțiri în Unghi4 Ceai, Feliați Subțiri în Unghi
6
Puneți tava de copt într-o tavă pe grătarul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazura De Capsuni Fara ZaharGlazura De Capsuni Fara Zahar
Ceai Verde, Feliați Subțiri în UnghiCeai Verde, Feliați Subțiri în Unghi
7
Se toarnă apă fierbinte în tava pentru a ajunge la jumătatea pereților vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De VanilieGătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Glazura De Capsuni Fara ZaharGlazura De Capsuni Fara Zahar
8
Coaceți până când budinca este fermă la atingere, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceai Verde, Feliați Subțiri în UnghiCeai Verde, Feliați Subțiri în Unghi
9
Scoateți folia și coaceți încă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceai Verde, Feliați Subțiri în UnghiCeai Verde, Feliați Subțiri în Unghi
4 Ceai, Feliați Subțiri în Unghi4 Ceai, Feliați Subțiri în Unghi
10
Scoateți vasul de copt din baia de apă și puneți-l sub broiler, la cel puțin 4 inci de căldură, până când devine auriu, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De VanilieGătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Glazura De Capsuni Fara ZaharGlazura De Capsuni Fara Zahar
Pentru Ardeii De Câmp Formați, Spre Deosebire De Ardeii Grasi Rotunzi MiciPentru Ardeii De Câmp Formați, Spre Deosebire De Ardeii Grasi Rotunzi Mici
11
Lăsați budinca să se răcească complet. Acoperiți strâns cu folie de plastic și dați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram Rămas De Pulpă De Miel Friptă1 Kilogram Rămas De Pulpă De Miel Friptă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
12
Turnați sosul peste porții individuale de budincă, după cum doriți. Acoperiți cu nucă de cocos prăjită și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 2/3 Cesti Nuca De Cocos BAKER'S ANGEL FLAKE2 2/3 Cesti Nuca De Cocos BAKER'S ANGEL FLAKE
Ouă Fierte Tari, Decojite și Tocate FinOuă Fierte Tari, Decojite și Tocate Fin
13
Preparați sosul de ciocolată chiar înainte de a servi budinca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
14
Pune chipsurile de ciocolată într-un castron mediu rezistent la căldură. Într-o cratiță mică, aduceți smântâna la fiert la foc mic; se ia imediat de pe foc si se toarna peste fulgi de ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune întregi Albite, PrăjiteAlune întregi Albite, Prăjite
Pandișpan Umplut Cu Cremă (recomandat: Twinkies)Pandișpan Umplut Cu Cremă (recomandat: Twinkies)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (2,1 Uncii) Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie Fără Zahăr1 Pachet (2,1 Uncii) Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie Fără Zahăr
(mai Mult Suc Dacă Lămâia Nu Este Foarte)(mai Mult Suc Dacă Lămâia Nu Este Foarte)
15
Bateți până la omogenizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 3 Uncii De Făină De PrăjiturăAproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură

Vin recomandat: Madeira, Pedro Ximenez

Madeira și Pedro Ximénez sunt alegeri excelente pentru budinca de pâine. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximénez, cu note de smochine și caramel, se potrivește atât de bine cu budinca de pâine. Madeira este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Ai putea încerca Barefoot Bubbly Pink Moscato. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista