Budinca de paine Brioche cu sos de vanilie

Budinca de paine Brioche cu sos de vanilie
Budinca de pâine Brioche cu sos de vanilie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 592 calorii, 17g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați afine, zahăr granulat, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 37 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Budincă de pâine brioșă de vanilie cu sos Suzette de piersici, Budincă De Pâine Albă Cu Boabe De Vanilie, și Budincă mixtă de pâine cu fructe de pădure cu sos de fructe de pădure Limoncello beat.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați caserola de 2 litri cu spray de gătit; înveliți cu zahăr turbinado, rezervând orice exces de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mic, amestecați fructele de pădure și 1 până la 2 linguri de zahăr granulat (mai puțin dacă fructele de pădure sunt dulci, mai mult dacă nu); pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți 2 căni de lapte, smântâna pentru frișcă, 2/3 cană de zahăr granulat și sarea la foc mediu, amestecând frecvent, până când amestecul începe să fiarbă; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
În castron mediu, bateți împreună 4 ouă, 4 gălbenușuri de ou și 1 linguriță de vanilie, folosind un tel, până când sunt ușoare și cremoase. Pentru a preveni coagularea, bateți treptat în amestecul de lapte până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Într-un castron mare, adăugați cuburi de pâine și amestec de ouă; aruncați cu grijă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați amestecul de fructe de pădure; aruncați cu grijă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
7
Se toarnă în caserolă.
8
Se presară cu zahărul turbinado rămas. Acoperiți caserola cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Coaceți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Îndepărtați folia; coaceți cu 15 minute mai mult sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Lăsați să stea cel puțin 30 de minute sau până când budinca se stabilește.
12
Se servește cald sau la temperatura camerei; acoperiți și refrigerați orice budincă rămasă.
13
Într-o cratiță de 3 litri fără aluminiu, încălziți 2 căni de lapte la foc mediu, amestecând frecvent, până când laptele începe să fiarbă; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
14
Într-un castron mediu, bateți împreună ingredientele rămase din sosul de vanilie, folosind biciul, până când sunt ușoare și cremoase. Pentru a preveni coagularea, bateți treptat laptele până se omogenizează; întoarceți amestecul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
15
Se încălzește la foc mic, amestecând frecvent, până când amestecul se îngroașă; se ia de pe foc.
16
Se servește cald sau la temperatura camerei; acoperiți și refrigerați orice sos rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista