Budinca de orez de nucă de cocos prăjită cu sos de cireșe
Această rețetă servește 6. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 895 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Budinca De Orez Cu Nucă De Cocos Prăjită, Budinca de orez Basmati cu nucă de cocos prăjită, și Budinca de orez cu migdale și sos de cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru budinca de orez de nucă de cocos: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați nuca de cocos într-un strat subțire pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți timp de 6 până la 8 minute, amestecând frecvent, până se rumenesc ușor. Spray 4-quart aragaz lent cu unt aromatizat spray de gătit; retrase din circuitul agricol. Într-un castron amestecați împreună lapte de nucă de cocos, lapte condensat, lapte, ouă și ghimbir. Se amestecă orezul și nuca de cocos prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Cu Rachiu
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Stropi în Formă De Inimă
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă în aragaz lent pregătit. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 3 până la 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Se servește în pahare sau boluri de martini, deasupra cu sos de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Pentru sosul de cireșe: într-o cratiță mică la foc mediu combinați toate ingredientele, amestecați până se combină și încălziți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Se ia de pe foc și se servește peste budinca de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper