Budinca de orez de Crăciun ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 312 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Crăciun. Un amestec de sare, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Orez De Crăciun, Budinca De Orez De Crăciun Suedeză, și Budinca De Orez De Crăciun Suedeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, combinați orezul și apa. Se fierbe timp de 10 minute; adăugați lapte și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, timp de 60-70 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați zahăr, sare și unt; se amestecă bine. Lingurați în boluri mici sau mâncăruri de desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Garnisiți cu migdale și presărați cu scorțișoară, dacă doriți.