Budinca De Orez De Crăciun
Budinca de orez de Crăciun ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 312 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Crăciun. Un amestec de sare, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Orez De Crăciun, Budinca De Orez De Crăciun Suedeză, și Budinca De Orez De Crăciun Suedeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați orezul și apa. Se fierbe timp de 10 minute; adăugați lapte și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, timp de 60-70 de minute sau până când orezul este fraged.
Adăugați zahăr, sare și unt; se amestecă bine. Lingurați în boluri mici sau mâncăruri de desert.
Garnisiți cu migdale și presărați cu scorțișoară, dacă doriți.