Budinca de orez cu lapte de cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de orez cu lapte de cocos. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 591 calorii, 5g de proteine, și 50g de grăsime per portie. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți zahăr brun, extract de vanillan, orez rezervat din recips de pui de busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Budinca De Orez Cu Lapte De Cocos, Risotto cu lapte de cocos (budincă de orez Arborio), și Cardamon infuzat Budinca de orez negru cu lapte de cocos.
Instrucțiuni
Într-o oală medie, amestecați împreună orezul, 1 1/2 cutii lapte de cocos (rezervați laptele de nucă de cocos rămas pentru rețeta rotundă 2 Supă de pui de nucă de cocos), zahăr și coaja de tei.
Puneți oala la foc mediu, aduceți-o la foc mic și acoperiți. Gatiti pana cand budinca devine foarte groasa, 20-25 de minute.
În timp ce budinca se gătește, prăjiți nuca de cocos mărunțită într-o tigaie uscată la foc mediu până se rumenesc.
După ce budinca s-a răcit 10 minute, amestecați vanilia.
Serviți budinca de orez acoperită cu mango tăiat cubulețe și presărată cu nucă de cocos prăjită.