Budinca de orez cu lapte de cocos

Budinca de orez cu lapte de cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de orez cu lapte de cocos. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 591 calorii, 5g de proteine, și 50g de grăsime per portie. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți zahăr brun, extract de vanillan, orez rezervat din recips de pui de busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Budinca De Orez Cu Lapte De Cocos, Risotto cu lapte de cocos (budincă de orez Arborio), și Cardamon infuzat Budinca de orez negru cu lapte de cocos.

Instrucțiuni

1
Într-o oală medie, amestecați împreună orezul, 1 1/2 cutii lapte de cocos (rezervați laptele de nucă de cocos rămas pentru rețeta rotundă 2 Supă de pui de nucă de cocos), zahăr și coaja de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Coaja De TeiCoaja De Tei
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Puneți oala la foc mediu, aduceți-o la foc mic și acoperiți. Gatiti pana cand budinca devine foarte groasa, 20-25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
În timp ce budinca se gătește, prăjiți nuca de cocos mărunțită într-o tigaie uscată la foc mediu până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
După ce budinca s-a răcit 10 minute, amestecați vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
5
Serviți budinca de orez acoperită cu mango tăiat cubulețe și presărată cu nucă de cocos prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista