Budinca De Orez Cu Ciocolata

Budinca De Orez Cu Ciocolata
Budinca de orez cu ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 366 calorii. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.3 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână orez arborio, lichior de portocale, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 42 de minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Budinca De Orez Cu Ciocolata, Budinca De Orez Cu Ciocolata, și Budincă De Orez Cu Ciocolată Și Caramel.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, medie, combinați laptele, orezul, zahărul și coaja de portocală. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie și adăugați fasolea în cratiță. Aduceți laptele la fiert, amestecând ocazional. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând frecvent, până când orezul este fraged și amestecul se îngroașă, aproximativ 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
SemințeSemințe
ZahărZahăr
LapteLapte
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți tigaia de pe foc și aruncați fasolea de vanilie. Se amestecă pudra de cacao și lichiorul de portocale în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați chipsurile de ciocolată și amestecați până se topesc. Lăsați amestecul să se răcească timp de 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
4
Puneți budinca de orez în boluri de servire. Acoperiți și refrigerați timp de 2 1/2 până la 3 ore și până la 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Budinca de orez poate fi asociată cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 42 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista