Budinca De Orez
Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Budinca de orez ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 170 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, băț de scorțișoară, lapte de soia vanilat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați A rămas peste orez? Faceți budincă de orez, Orez Brun Budinca De Orez, și Orez Kheer (Budinca De Orez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Aduceți apa la fierbere într-o cratiță de dimensiuni medii, grele, rezistente la cuptor.
Adăugați orezul, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute, până când orezul este aproape gătit. Într-un castron mare, amestecați laptele de soia, zahărul și sarea. Când orezul este gătit și încă fierbinte, adăugați amestecul de lapte de soia și bățul de scorțișoară. Acoperiți, puneți-l în cuptor și gătiți timp de 45 de minute.
Scoateți din cuptor, descoperiți și scoateți bățul de scorțișoară. Se amestecă vanilia, scorțișoara și nucșoara. Budinca va fi ușor lichidă; lichidul va continua să se absoarbă în orez și să se îngroașe pe măsură ce budinca se răcește. Distribuiți între 8 boluri, stropiți fiecare cu 1 linguriță de lapte condensat. Praf cu scorțișoară și nucșoară, dacă se dorește.
Serviți cald sau la temperatura camerei.