Budinca De Orez

Budinca De Orez
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 181 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 39 de cenți pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 460 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână un strop de scorțișoară, amidon de porumb, lapte pe bază de plante și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați A rămas peste orez? Faceți budincă de orez, Orez Brun Budinca De Orez, și Orez Kheer (Budinca De Orez) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați orezul cu 1 cană de lapte fără lapte într-o tigaie cu sos, acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce fierbe, reduceți la minim și continuați să gătiți până când orezul este gătit și tot laptele care nu este lactat a fost absorbit. Între timp, bateți 1 cană rămasă de lapte non-lactat cu amidon de porumb până când se combină bine. Odată ce orezul este gătit, amestecați amestecul de lapte/amidon de porumb fără lapte și stafidele. Se aduce la fierbere la foc mare și se reduce la mediu odată ce fierbe. Lăsați budinca să se îngroașe, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Adăugați îndulcitor aici, dacă doriți (zahăr brun, agave, sirop de arțar pur-mi se pare că stafidele îl fac suficient de dulce, în special. cu lapte non-lactat îndulcit, dar majoritatea rețetelor tradiționale necesită zahăr). Dacă budinca devine prea groasă, subțiați-o cu lapte care nu este lactat. Dacă nu este suficient de gros, continuați să gătiți. Odată gros și cremos (durează 3-5 minute) amestecați scorțișoara după dorință (îmi place 1/4 până la 1/2 linguriță). Lăsați budinca să se răcească complet, apoi transferați-o la frigider într-un recipient etanș. Se răcește câteva ore înainte de servire. ** Dacă vi se pare budinca ta nu sa dovedit destul de dulce, burniță un pic sirop de arțar pur peste partea de sus.Informații Nutriționale
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
îndulcitorîndulcitor
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1
2cantitate pe porție
2
Calorii
3
110grăsime
4
60g
5
Carbohidrați
6
90gfibre dietetice1. 20gzahări14. 30gproteine0. 90g
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista