Budinca De Orez
Budinca de orez este o fără gluten și lacto ovo vegetarian desert. Această rețetă servește 3 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 329 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. 4380 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de scorțișoară, orez cu cereale scurte, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum A rămas peste orez? Faceți budincă de orez, Orez Kheer (Budinca De Orez), și Orez Brun Budinca De Orez.
Instrucțiuni
Gatiti orezul in lapte: intr-o cratita de dimensiuni medii, cu fund greu, aduceti laptele, orezul si sarea la fiert la foc mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți parțial acoperit până când orezul este fraged, aproximativ 20-25 de minute. Amestecați frecvent pentru a preveni lipirea orezului de fundul tigaiei.
Se amestecă oul și zahărul brun, se temperează cu amestecul de orez: într-un bol mic de amestecare, se amestecă împreună oul și zahărul brun până se amestecă bine.
Adăugați o jumătate de cană din amestecul de orez fierbinte în amestecul de ouă, câte o lingură, amestecând energic pentru a încorpora.
Adăugați amestecul de ouă temperat înapoi la amestecul de orez:
Adăugați amestecul de ouă înapoi în cratița cu orez și lapte și amestecați, la foc mic, timp de 5 până la 10 minute, până când se îngroașă, sau aproximativ 160 de grade F (71 de grade C).
Aveți grijă să nu fierbeți amestecul în acest moment sau se va coagula. Se amestecă vanilia.
Se ia de pe foc și se amestecă stafidele și scorțișoara.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru budinca de orez. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.