Budinca De Fenicul De Ciocolata
Budinca de fenicul de ciocolată este o fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 526 calorii, 10g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați semințe de fenicul, pudră de cacao, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Budincă de pâine cu ciuperci și fenicul, Friptură de porc cu budincă de pâine sărată de fenicul, și Budinca de orez cu morcov condimentat cu semințe de fenicul și Cardamom.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie din oțel inoxidabil, aduceți laptele, 2/3 cană de smântână, cacao și semințele de fenicul la fiert, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc și se lasă amestecul să se infuzeze, acoperit, timp de 10 minute.
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile, zahărul, amidonul de porumb și sarea până la galben pal.
Aduceți amestecul de lapte înapoi la fierbere și apoi strecurați-l în amestecul de ouă.
Bateți până se omogenizează și turnați înapoi în cratiță. Gatiti la foc moderat, batand constant, pana cand amestecul fierbe, aproximativ 1 minut.
Adăugați ciocolata și bateți până se topește.
Bateți restul de 1/3 cană de cremă.
Se toarnă budinca în boluri individuale și se răcește.