Budinca De Dovleac I

Budinca De Dovleac I
Budinca de dovleac i necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, amestec de prăjituri, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Budinca De Dovleac, Budinca De Dovleac, și Budinca De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un bol de amestecare, combinați dovleacul, ouăle, zahărul brun, sarea, ghimbirul, nucșoara, scorțișoara și laptele evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Se amestecă până se omogenizează și se toarnă într-un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Topiți amestecul de dovleac cu amestec de tort galben (uscat), topiți 1/3 cană margarină și stropiți peste amestecul de tort până când este acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort GalbenAmestec De Tort Galben
MargarinăMargarină
Amestec De TortAmestec De Tort
DovleacDovleac
5
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute sau până când crusta se rumeneste. Se lasă să se răcească neacoperit și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista