Budinca de cocos cu sos de zmeura

Budinca de cocos cu sos de zmeura
Budinca de nucă de cocos cu sos de zmeură este un fără gluten și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 343 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, lichior de zmeură, zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Chia Cu Zmeura De Cocos, Budincă cremoasă de iaurt grecesc cu semințe de chia de nucă de cocos cu piure de zmeură, și Budinca de lamaie cu sos de zmeura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, bateți amidonul de porumb și sarea. Bateți încet 1 cană de lapte până se omogenizează. Într-o cratiță medie, combinați restul de 2 căni de lapte cu laptele de cocos și 2 căni de zahăr și aduceți la foc mic, amestecând până se dizolvă zahărul. Bateți treptat amestecul de amidon de porumb și gătiți la foc moderat, amestecând constant, până când este foarte gros, aproximativ 6 minute. De pe foc, bateți crema timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se lasă să se răcească 10 minute. Puneți crema în douăsprezece ramekine de 3/4 cană. Se dă la frigider până se răcește și se întărește, cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Într-un blender, curățați zmeura cu lichiorul, sucul de lămâie și restul de 2 lingurițe de zahăr. Se strecoară piureul printr-o sită fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
(din Cutie)(din Cutie)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Serviți budinca de cocos cu sosul de zmeură deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista