Budinca de cocos cu sos de zmeura
Budinca de nucă de cocos cu sos de zmeură este un fără gluten și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 343 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, lichior de zmeură, zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Chia Cu Zmeura De Cocos, Budincă cremoasă de iaurt grecesc cu semințe de chia de nucă de cocos cu piure de zmeură, și Budinca de lamaie cu sos de zmeura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți amidonul de porumb și sarea. Bateți încet 1 cană de lapte până se omogenizează. Într-o cratiță medie, combinați restul de 2 căni de lapte cu laptele de cocos și 2 căni de zahăr și aduceți la foc mic, amestecând până se dizolvă zahărul. Bateți treptat amestecul de amidon de porumb și gătiți la foc moderat, amestecând constant, până când este foarte gros, aproximativ 6 minute. De pe foc, bateți crema timp de 1 minut.
Se lasă să se răcească 10 minute. Puneți crema în douăsprezece ramekine de 3/4 cană. Se dă la frigider până se răcește și se întărește, cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Într-un blender, curățați zmeura cu lichiorul, sucul de lămâie și restul de 2 lingurițe de zahăr. Se strecoară piureul printr-o sită fină.
Serviți budinca de cocos cu sosul de zmeură deasupra.