Budinca De Ciocolata Ricotta
Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 264 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ROM, ouă, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Budino di ricotta (budincă de Ricotta), Budinca de Ricotta: Budino di Ricotta, și 663. Budinca de Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aceasta este o revenire serioasă a copilăriei pentru mine. Am o amintire a mamei mele care a scos asta din cuptor și am putut mirosi ciocolata și migdalele mai mult decât orice altceva. Atât de delicios.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Folosiți untul pentru a unge bine fundul și părțile laterale ale unei tigaie de pâine de 1 litru.
Adăugați cele 2 ouă întregi într-un vas mic și acoperiți-le cu apă rece. Aduceți apa la fierbere blândă la foc mediu. Când apa fierbe, coborâți focul la foc mic și gătiți ouăle timp de 6 minute.
Scoateți ouăle din oală și rulați-le sub apă rece pentru a le împiedica să gătească prea mult.
Într-un castron mediu se adaugă ricotta și se amestecă până se eliberează bulgări.
Adăugați zahărul, romul, ciocolata și migdalele și amestecați pentru a amesteca. Pune deoparte.
Cojiți ouăle fierte tare și puneți gălbenușurile printr-o strecurătoare mică pentru a le sparge în bucăți mici.
Adăugați gălbenușurile de ou în amestecul de ricotta.
În vasul unui mixer electric echipat cu un atașament de bici, adăugați cele 2 albușuri de ou și bateți până se formează vârfuri rigide, aproximativ 3 până la 5 minute. Îndoiți ușor albușurile de ou în amestecul de ricotta cu o spatulă de cauciuc, păstrând cât mai multă fluffiness posibil.
Transferați amestecul în tigaia pentru pâine.
Puneți tigaia într-o baie de apă puțin adâncă și coaceți, netulburată, timp de 50 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și baia de apă. Se lasă să se răcească cu 10 până la 15 minute înainte de servire.
Presărați cu o notă de coajă de lămâie și puțină ciocolată peste fiecare porție individuală.