Budinca De Cartofi Dulci
Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 161 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, extract de vanillan, pâine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Budinca De Cartofi Dulci, Budinca De Cartofi Dulci, și Budinca De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți un vas de copt de 11/2 litru cu spray de gătit.
Combinați ouăle, 3 linguri de miere, lapte și pâine într-un castron mare. Bateți cu un mixer la viteză x până se omogenizează.
Adăugați cartofi dulci, vanilie, scorțișoară și ienibahar; bate până se omogenizează.
Se toarnă în vasul de copt pregătit. Împrăștiați pecanele și ghimbirul deasupra.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute până când budinca este setată și ușor umflată (se va scufunda ușor pe măsură ce budinca se răcește).
În timp ce budinca se coace, combinați iaurtul și restul de 1 lingură de miere; se amestecă până se omogenizează. Împărțiți budinca în 4 boluri și acoperiți uniform cu amestecul de iaurt.