Budinca de caramele lipicioase cu portocale de sânge, mandarină și CR Fromformme fra fra Grosche

Budinca de caramele lipicioase cu portocale de sânge, mandarină și CR Fromformme fra fra necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 371 calorii. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Cap la magazin și ridica CR fra fra fra, ouă, datele medjool, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Budinca de caramele lipicioase cu portocale de sânge, mandarină și CR Fromformme fra fra Grosche, Mușcături Lipicioase De Budincă De Caramel Cu Creme Fraiche, și Blood Orange Polentan cu susul în jos-tort cu CR Frămpermincme fra Framincroche.
Instrucțiuni
Așezați curmalele și bicarbonatul de sodiu într-un castron și turnați 1 cană de apă clocotită peste ele.
Lăsați-i să stea 1 oră, apoi strecurați curmalele (rezervați apa). Pur și simplu le-au într-un procesor de alimente, se toarnă lichidul și pulsul pentru a se combina.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Pregătiți o tigaie cu formă de arc de 9 inci, întinzând untul pe suprafețele interioare, căptușind fundul cu hârtie pergament și ungând pergamentul.
Cernem făina și praful de copt împreună. Se amestecă sarea.
Într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul și zaharurile la viteză medie-mare timp de 4 până la 5 minute, până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouăle și bateți din nou până devin pufoase.
Adăugați data pur și amestecul de făină, alternând, la amestecul de unt și combinați bine.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 35 de minute, până când budinca este maro închis. Imediat după ce scoateți budinca din cuptor, turnați 1/2 cană de sos de caramel deasupra.
Lăsați budinca să se odihnească timp de 15 minute înainte de servire.
În timp ce budinca se coace, tăiați tulpina și capetele de flori din portocalele de sânge.
Așezați portocalele tăiate în jos pe o tăietură. Urmând conturul fructului cu cuțitul, îndepărtați coaja și miezul alb de bumbac, lucrând de sus în jos și rotind fructele pe măsură ce mergeți. Feliați fiecare portocală în 8 până la 10 roți.
Curățați mandarinele, separați-le în segmente și îndepărtați toate venele albe sau miezul. Feliați kumquats în roți. Răciți fructele până când sunteți gata de servit.
Folosind un mixer stand echipat cu atașamentul tel (sau manual), bici crema și CR fra fra împreună la vârfuri moi.
Feliați șase bucăți de budincă caldă (budinca servește douăsprezece) și așezați-le pe șase farfurii de desert. Puneți restul de sos cald de caramel peste felii. Pe fiecare placă, dollop o lingura cu varf de CR fra fra fra fra fra lângă fiecare bucată și aranja citrice uniform peste și în jurul budinca. Împrăștiați kumquats într-un stil natural frumos.
Toffee-tort în sine este moale și moale în aroma, cu un gingerlike picant delicat. Acest lucru face ca fondul de ten ideal din care pot străluci ingredientele citrice și creează inspirația pentru asocierea mea de vinuri. Vreau ca vinul să reflecte notele de citrice din desert, așa că optez pentru Muscat, precum Elegantul Muscat du Cap Corse din insula Corsica. Acest vin are o calitate marmeladă strălucitoare de portocale și mandarine conservate, care imită aromele de fructe din rețetă, permițându-le să curgă perfect de la unul la altul pe palat.