Budinca De Caramele Lipicioase

Budinca De Caramele Lipicioase
Budinca de caramele lipicioase ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 2262 calorii, 13g de proteine, și 110g de grăsime per portie. Pentru $ 5.03 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină, coniac, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Absolut Păcătos! Budincă Lipicioasă De Caramele Cu Sos De Caramele Pecan, Budinca de caramele lipicioase cu sos de caramele Port, și Budinca de caramele lipicioase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 350grade. și unt un vas de copt de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Într-o cratiță mică, combinați curmalele, romul și 3/4 cană de apă. Aduceți lichidul la fierbere, reduceți la foc mic (BTB, RTS) și gătiți timp de 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați vanilia și lăsați lichidul să se răcească. Pureați amestecul într-un robot de bucătărie până la neted și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Cerneti faina, scortisoara, sarea si praful de copt intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Combinați zahărul brun și untul într-un bol mare de amestecare și bateți până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând. Amestecați ușor amestecul de făină în unt-zahăr în treimi. Se amestecă piureul de dată rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
DateDate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
6
Transferați aluatul în vasul de copt pregătit și coaceți timp de 35 de minute sau până când este setat la mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
7
Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute.
1
În timp ce budinca se coace, combinați untul, zahărul brun, coniacul și 1/2 cană de apă într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere și reduceți la foc mic (BTB, RTS), amestecând frecvent. Gatiti la foc mediu pana cand amestecul se ingroasa pana la o consistenta de sos, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1
Folosind o frigăruie sau un bețișor, introduceți găuri în budincă la fiecare centimetru.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Se toarnă jumătate din sosul de caramel peste tort și se lasă să se înmoaie cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Serviți budinca într-o piscină caldă din sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Garnisiți cu frișcă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista