Budinca De Caramele Lipicioase
Budinca de caramele lipicioase ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 2262 calorii, 13g de proteine, și 110g de grăsime per portie. Pentru $ 5.03 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină, coniac, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Absolut Păcătos! Budincă Lipicioasă De Caramele Cu Sos De Caramele Pecan, Budinca de caramele lipicioase cu sos de caramele Port, și Budinca de caramele lipicioase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 350grade. și unt un vas de copt de 9 x 13 inci.
Într-o cratiță mică, combinați curmalele, romul și 3/4 cană de apă. Aduceți lichidul la fierbere, reduceți la foc mic (BTB, RTS) și gătiți timp de 5 până la 7 minute.
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați vanilia și lăsați lichidul să se răcească. Pureați amestecul într-un robot de bucătărie până la neted și rezervați.
Cerneti faina, scortisoara, sarea si praful de copt intr-un bol mediu.
Combinați zahărul brun și untul într-un bol mare de amestecare și bateți până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând. Amestecați ușor amestecul de făină în unt-zahăr în treimi. Se amestecă piureul de dată rezervat.
Transferați aluatul în vasul de copt pregătit și coaceți timp de 35 de minute sau până când este setat la mijloc.
Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute.
În timp ce budinca se coace, combinați untul, zahărul brun, coniacul și 1/2 cană de apă într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere și reduceți la foc mic (BTB, RTS), amestecând frecvent. Gatiti la foc mediu pana cand amestecul se ingroasa pana la o consistenta de sos, aproximativ 15 minute.
Folosind o frigăruie sau un bețișor, introduceți găuri în budincă la fiecare centimetru.
Se toarnă jumătate din sosul de caramel peste tort și se lasă să se înmoaie cel puțin 20 de minute.
Serviți budinca într-o piscină caldă din sosul rămas.
Garnisiți cu frișcă, dacă doriți.