Budinca De Caramel
Budinca Butterscotch ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 245 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți unt, gălbenușuri de ou, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Budinca De Caramel, Budinca De Caramel, și Budinca De Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/4 cană de lapte integral și amidon de porumb într-un castron, amestecând bine cu un tel.
Combinați restul de 3/4 cană de lapte integral și 2% lapte într-o cratiță medie la foc mediu și aduceți la foc mic.
Adăugați 1 cană de zahăr brun, extract de vanilie, sare și 2 gălbenușuri de ou în amestecul de amidon de porumb și amestecați bine cu un tel. Adăugați treptat lapte cald în amestecul de zahăr, amestecând constant cu un bici.
Se toarnă amestecul în cratiță și se fierbe la foc mediu până când amestecul începe să fiarbă, amestecând constant cu un tel. Gatiti timp de 1 minut sau pana cand amestecul este gros, amestecand continuu.
Adăugați 1 lingură de unt și amestecați până se topește untul.
Așezați tigaia într-un castron mare umplut cu gheață timp de 6 minute sau până când amestecul se răcește și amestecați ocazional. Acoperiți suprafața budincii cu folie de plastic. Se răcește cu cel puțin 3 ore înainte de servire.