Budinca De Banane Din Sud
Budinca de banane din sud este o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână făină, extract de vanilan, cremă de tartru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Budinca De Banane Din Sud, Budinca De Banane Din Sud, și Budinca De Banane Din Sud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați zahărul și făina. Se amestecă laptele până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si bubuie. Reduceți căldura; gătiți și amestecați 2 minute mai mult.
Scoateți din căldură. Amestecați o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușuri de ou; întoarceți-le pe toate în tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gătiți și amestecați 2 minute mai mult.
Scoateți din căldură. Se amestecă ușor untul și vanilia.
Într-un 8-in fără grăsime. vas de copt pătrat, strat o treime din napolitane de vanilie, felii de banane și umplutură. Repetați straturile de două ori.
Pentru bezea, într-un bol mare, bateți albușurile de ou, vanilia și smântâna de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, 1 lingură la un moment dat, la înălțime până se formează vârfuri rigide.
Se întinde uniform pe umplutura fierbinte, sigilând marginile pe părțile laterale ale vasului de copt.
Coaceți la 350 de minute timp de 12-15 minute sau până când bezea devine aurie. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 1 oră. La frigider cel puțin 3 ore înainte de servire. Refrigerați resturile.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Schloss Vollrads Riesling QbA. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Schloss Vollrads Riesling QbA]()
Schloss Vollrads Riesling QbA
Acest Riesling are un buchet exotic de mango, piersic și măr copt și are zahăr rezidual natural vizibil.Vă puteți bucura de acest vin pentru a însoți mâncarea, cu prietenii sau pur și simplu pentru a vă relaxa.Acest vin este un acompaniament ideal pentru condimentele asiatice, cum ar fi curry, ghimbir sau iarbă de lămâie. Are un echilibru perfect de aciditate și dulceață naturală și are caracteristicile potrivite pentru a rezista la astfel de feluri de mâncare interesante.