Budinca cu cremă de nucă de cocos a lui S. H. Fernando Jr.
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 373 calorii, 13g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cardamom, caju, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 344 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați S. H. Fernando Jr. ' s Hoppers, Creveții diavoliți ai lui S. H. Fernando Jr., și S. H. Fernando Jr. Curry cu nuci de caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bate bine ouăle într-un castron.
Adăugați celelalte ingrediente, cu excepția caju și amestecați bine.
Se strecoară și se toarnă într-o matriță din oțel inoxidabil de 2 1/2 litru. Acoperiți cu folie și abur într-un cazan dublu timp de 30 până la 40 de minute până când este setat. (Apa nu trebuie să fiarbă sub ea, ci să fiarbă ușor.)
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Acoperiți și refrigerați 5 până la 6 ore.
Presărați caju tocat înainte de servire.