Bucăți de pui Satay
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, rețete pentru colecția dvs., piesele de pui Satay ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6 și costă 2,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 417 calorii. 144 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă de la BBC Good Food necesită chutney de mango, coajă de tei, unt de arahide și turmeric și chimen măcinat. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Bucăți Simple De Pui Prăjite, Sandwich picant cu brânză la grătar cu pui de arahide (alias topitura de pui Satay), și Pui Satay.
Instrucțiuni
Tăiați mai multe tăieturi adânci în fiecare toiag și coapsă, apoi puneți-le într-un recipient mare, nemetalic.
Pune coaja de tei și suc, lemongrass, ghimbir, usturoi, unt de arahide, condimente, crema de nucă de cocos și 1 linguriță de sare într-un procesor de alimente, apoi whizz până sale la fel de buna ca tine poate obține. Tăiați aproximativ frunzele de coriandru și tocați mărunt tulpinile, apoi adăugați la amestec.
Se toarnă marinada peste pui, se masează în carne cu mâinile, apoi se lasă să se răcească cel puțin 2 ore sau până la 24 de ore dacă aveți timp.
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Tapetați 1-2 tăvi mari de copt cu folie și ungeți cu puțin ulei.
Întindeți puiul peste tăvi, cu pielea în sus și prăjiți timp de 1 oră sau până când puiul este gătit și stratul auriu și ușor carbonizat pe alocuri. Se răcește, apoi se răcește bine și se ambalează într-un recipient, gata de transport. Împrăștiați cu încă câteva frunze de coriandru pentru a servi, dacă doriți.