Bucăți De Pui La Grătar
Gratar de pui biți este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 539 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,18 USD pe porție. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării la grătar. Dacă aveți la îndemână sos de GRĂTAR, Piept de pui, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Broccoli, afine uscate și bucăți de pui, Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, și Kippers și biți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, bateți oul și laptele.
Așezați chipsurile de cartofi într-un alt castron puțin adânc. Înmuiați puiul în amestecul de ouă, apoi rulați în chipsuri.
Așezați într-un singur strat pe o foaie de copt unsă.
Coaceți la 400 de euro timp de 10-15 minute sau până când carnea nu mai este roz.
Se servește cu sos de grătar.
Vin recomandat: Zinfandel, Trandafir Spumant
Zinfandel și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru pui la grătar. Zinfandelul fructat, cu conținut scăzut de tanin, este excelent pentru orice fel de mâncare lipicioasă și sosoasă de pui la grătar. Dacă nu simțiți vin roșu, va funcționa și un spumant ros Euro. Seghesio Old Vine Zinfandel cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 37 de dolari pe sticlă.
Seghesio Old Vine Zinfandel
Arome profund parfumate de zmeură și viță veche Zinfandel ' s intrinsec briary spiciness cu arome de fructe strălucitoare stratificate care amintesc de o plăcintă de cireșe cu o crustă de cracker graham. Notele de subtonuri complexe de condimente ale old vine Zinfandel și randamentele scăzute din podgorie au păstrat aciditatea naturală vibrantă și taninurile echilibrate prin finisajul lung și persistent.