Bucăți de ciocolată cu fructe și nuci
Fructe și nuci bucăți de ciocolată ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 254 calorii, 2G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie de calitate fină, afine, stafide și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bare de Granola cu fructe și nuci masticabile, Parfaits de fructe tropicale cu bici de nuci de vanilie, și Înghețată de ciocolată cu sirop dulce Guinness și bucăți de ciocolată neagră.
Instrucțiuni
Topiți ciocolata deasupra unui cazan dublu sau a unui vas metalic așezat peste o cratiță cu apă care abia fierbe, amestecând ocazional până se omogenizează.
În timp ce ciocolata se topește, aliniați fundul și părțile laterale ale unei tigaie pătrate de 8 inci cu folie, lăsând o surplombă de 2 inci, apoi folie ușor de ulei.
Scoateți ciocolata de pe foc și amestecați fructele și nucile, apoi întindeți uniform în tava de copt. Congelați până la ferm, aproximativ 20 de minute. Ridicați bomboanele în folie din tigaie folosind consola și transferați-le pe o tăietură. Îndepărtați folia și tăiați bomboanele cu un cuțit lung și greu în 36 de bucăți.
• Dacă aveți mai mult timp, răciți bomboanele la frigider (în loc de congelator) până când sunt ferme, aproximativ 1 oră. * Bomboanele se păstrează, învelite bine în folie și răcite, 2 săptămâni.