Bucătărie Diva ' s zară Pecan file de pește
Rețeta filetele de pește Pecan din lapte de bucătărie Diva este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pesmet, sare, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Coleslaw-ul sud-vestic al divei de bucătărie cu lapte cremos, Smoothie cu banane, afine și lapte bătut al divei din bucătărie, și Puiul de lămâie al divei de bucătărie cu sparanghel.
Instrucțiuni
Folosind un castron de dimensiuni medii, combinați Zara cu oul, 1/2 lingură de condimente de pasăre și 1/2 linguriță de sare și piper și sosul fierbinte și amestecați bine. Setați vasul aside.In un alt bol combină pesmetul sau fulgii de porumb, nucile pecan măcinate, boiaua, condimentul rămas de pasăre, sarea și piperul și ardeiul cayenne.
Se amestecă bine. Înmuiați fileurile de pește în amestecul de zară, apoi în amestecul de pesmet condimentat.
Așezați cele 2 linguri de ulei într-o tigaie mare, antiaderentă și puneți-o la foc mediu-mare. Rumeniti fileurile in loturi, 2 pana la 3 odata, nu inghesuiti tigaia. Gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele se fulgi usor atunci cand este testat cu o furculita. Repetați procedura cu uleiul și fileurile rămase.
Serviți imediat.Drepturi de autor 2010 (C) ANGELA raft MEDEARIS, DIVA bucătărie!
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.