Bucătar De Hârtie # 31-Salată Caldă De Pește-Spadă

Bucătar De Hârtie # 31-Salată Caldă De Pește-Spadă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Paper Chef #31 - salată caldă de pește-spadă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 171g de proteine, 94G de grăsime, și un total de 1740 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 20,82 USD pe porție. Un amestec de suc de lămâie, năut și nuci sunt unite de cartofi pentru copii, [servește 2], iar o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Lemon Biscotti ca desert. Această rețetă de la cookalmostanything.blogspot.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Pește-spadă la grătar pe salată caldă de porumb cu Avocado, Rulou De Salată De Ton Din Hârtie De Orez, și Rulouri de salată de hârtie de orez cu sos de ghimbir.

Ingrediente

4creveți și cu veneAburiți cartofii pentru bebeluși până când sunt fragede și apoi tăiați în optimi, lăsând pielea aprinsăAburiți cartofii pentru bebeluși până când sunt fragede și apoi tăiați în optimi, lăsând pielea aprinsă4creveți și cu veneNăutul și nucile sunt unite de cartofi pentru copii aburiți, usturoi, ceapă roșie și mazăre proaspătăNăutul și nucile sunt unite de cartofi pentru copii aburiți, usturoi, ceapă roșie și mazăre proaspătă6cartofi pentru copiicartofi pentru copii4001 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.năut, drenat și clătitnăut, drenat și clătit1(vinete)Încălziți puțin ulei într-o tigaie la foc și când tigaia s-a încălzit, adăugați ceapa. Saut pana cand ceapa s-a inmuiat inainte de a adauga usturoiulÎncălziți puțin ulei într-o tigaie la foc și când tigaia s-a încălzit, adăugați ceapa. Saut pana cand ceapa s-a inmuiat inainte de a adauga usturoiul1mânămazăre proaspătămazăre proaspătă1cățel de usturoi, feliat fincățel de usturoi, feliat fin12 lingurițe de pudră de usturoicreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline infuzat cu lămâieulei de măsline infuzat cu lămâie101 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.frunze de oreganofrunze de oregano4creveți și cu veneAdăugați mazărea și continuați să gătiți până când încep să se înmoaie - adăugați năutul și nucileAdăugați mazărea și continuați să gătiți până când încep să se înmoaie - adăugați năutul și nucile1ceapa rosie, taiata in felii groaseceapa rosie, taiata in felii groase4creveți și cu veneSalată Caldă De Pește-SpadăSalată Caldă De Pește-Spadă4creveți și cu veneAșezați o movilă bună de salată pe farfurie și apoi drapați cu felii de pește-spadă, stropiți lotul cu puțin salmoriglio în plus și serviți imediatAșezați o movilă bună de salată pe farfurie și apoi drapați cu felii de pește-spadă, stropiți lotul cu puțin salmoriglio în plus și serviți imediat4creveți și cu venePepperoncini, pentru garniturăPepperoncini, pentru garnitură4creveți și cu veneFriptură de pește-spadăFriptură de pește-spadă4creveți și cu veneSalmoriglio este folosit pentru a peria peste friptura de pește-spadă înainte de a fi gătită, aruncată prin legumele însoțitoare, deoarece acestea sunt saut și în cele din urmă stropite peste vasul placatSalmoriglio este folosit pentru a peria peste friptura de pește-spadă înainte de a fi gătită, aruncată prin legumele însoțitoare, deoarece acestea sunt saut și în cele din urmă stropite peste vasul placat4creveți și cu venePeriați salmoriglio pe ambele părți ale peștelui-spadă și lăsați-l să se infuzeze până când este gata de gătitPeriați salmoriglio pe ambele părți ale peștelui-spadă și lăsați-l să se infuzeze până când este gata de gătit1mână1/3 cana napolitane de vanilie zdrobite fin (aproximativ 10 napolitane)1/3 cana napolitane de vanilie zdrobite fin (aproximativ 10 napolitane)4creveți și cu venePin-LPin-L4creveți și cu veneSalmoriglioSalmoriglio4creveți și cu veneSare și piper peștele și apoi fie la grătar, fie la saut până când este gătit, ungând cu puțin salmoriglio în plus. Lăsați - l să se odihnească câteva minute înainte de a-l tăiaSare și piper peștele și apoi fie la grătar, fie la saut până când este gătit, ungând cu puțin salmoriglio în plus. Lăsați - l să se odihnească câteva minute înainte de a-l tăia4creveți și cu vene[Servește 2][Servește 2]

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate99
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista