Bucket o ' Bones

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Bucket o ' Bones ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 928 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $7.26 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei iute chipotle în sos adobo, coajă de portocală, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Găleată, Tort Cu Găleată Cu Bomboane, și Bomboane Bucket Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele, cu excepția coastelor, într-un castron și amestecați pentru a combina. (Marinada se poate face cu până la 2 zile înainte; acoperiți și refrigerați.) Tapetați o tigaie mare, superficială, cu folie rezistentă.
Se usucă coastele; aranjați partea cărnoasă în sus în tigaie, astfel încât rafturile să nu se atingă. Frecați marinada; puneți deoparte 2 căni pentru ungere. Se da la frigider, acoperit, timp de 1 ora sau peste noapte.
Setați raftul în mijlocul cuptorului; Preîncălziți cuptorul la 177°. gătiți coaste, acoperite, timp de 1 oră și 15 minute. Descoperiți, întoarceți-vă și ungeți generos cu sos rezervat.
Coaceți, ungând cu sos și sucuri de tigaie la fiecare 10 minute. Întoarceți din nou după 20 de minute și gătiți încă 20 de minute. Ungeți bine încă o dată și coaceți 20 de minute, până când sunt glazurate și rumenite.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute; felie.