Bucatini cu sos de Skate: Bucatini alla Razza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 550 calorii, 43G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați flori de broccoli, ulei de măsline extravirgin, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 88%. Încercați Bucatini cu sos de Skate: Bucatini alla Razza, Bucatini cu sos picant de rosii (bucatini All ' amatriciana), și Cina in seara asta: Bucatini con Salsicce (Bucatini cu cârnați) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați peștele în 5 sau 6 bucăți și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
2
Într-o tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu și adăugați usturoiul, rozmarinul, patina și broccoli. Gatiti pestele si broccoli, rotind bucatile pentru a gati uniform, aproximativ 5 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Rozmarin
Usturoi
Skate
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți rozmarinul și adăugați jumătate de pătrunjel și roșii. Se aduce la fierbere la foc mediu, apoi se reduce la foc mic. Gatiti timp de 10 minute, apoi pastrati cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Tomate
Pătrunjel
4
Scoateți peștele din sos și îndepărtați oasele. Întoarceți-l în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Pește
5
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti bucatini conform instructiunilor pachetului, pana cand se inmoaie inca al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucatini
Apă
Sare
6
Scurgeți pastele și adăugați-le în sos împreună cu pătrunjelul rămas și sare și piper după gust. Aruncați la foc mare 1 minute și împărțiți uniform între bolurile de paste încălzite.