Bucatini cu sos de Bacon si chiftele

Bucatini cu sos de Bacon si chiftele
Bucatini cu sos de slănină și chiftele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 671 calorii, 41G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 8. 620 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați procente de carne de vită măcinată, sare și piper, ulei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este remarcabil. Încercați Bucatini cu sos de Bacon si chiftele, Bucatini cu sos de Skate: Bucatini alla Razza, și Bucatini cu sos picant de rosii (bucatini All ' amatriciana) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați slănina în bucăți. Folosind o tigaie mare sau o tigaie care are un capac, gătiți la foc mediu până aproape crocant. Nu scurgeți grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa în tigaie. Când ceapa este aproape gătită și începe să devină translucidă, adăugați usturoiul și sarea și piperul după gust. Gatiti timp de 1 pana la 2 minute, apoi adaugati rosiile si aduceti la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți la foc mic timp de aproximativ o oră până la o oră și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Pentru chiftele: Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Ungeți o foaie de copt. Într-un castron mare, combinați carnea de vită, pesmetul, Parmigiano-Reggiano, pătrunjelul, usturoiul, ouăle și puțină sare și piper. Se formează în chiftele de 1 până la 1 1/2 inch și se așează pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ChifteleChiftele
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
Carne De VităCarne De Vită
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
4
Coaceți timp de 5 minute. Apoi întoarceți cuptorul la 350 de grade F și coaceți încă 10 minute. Asigurați-vă că vă întoarceți la fiecare câteva minute pentru a se rumeni pe toate părțile.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Gatiti bucatini conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BucatiniBucatini
6
Serviți sosul de slănină peste paste cu chiftelele pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
PastePaste
SosSos
7
Se ornează cu Parmigiano-Reggiano proaspăt ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista