Rețeta de brânză și arpagic Challah ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 160 de calorii. Această rețetă servește 24 și costă 30 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această pâine. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză parmigiano-reggiano, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Brânză și arpagic, Salată de varză cu brânză și arpagic, și Pâine de porumb cu brânză și arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute sau până la bule. Se amestecă untul, sarea, 5 gălbenușuri și 3 ouă. Se amestecă fontina și arpagicul. Cântăriți sau lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De Ciuperci
Brânză Fontina
Nuci Pecan Planters®
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De Servire
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan Prăjit
Cheddar Ascuțit Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
2
Adăugați 7 uncii făină de pâine (aproximativ 2 1/4 căni) și 4 uncii (aproximativ 2 3/4 căni) făină universală în amestecul de drojdie, amestecând până se formează un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Pâine
2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți
1 Cană Apă Caldă (110° Până La 115°), împărțită
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până când este neted și elastic, adăugând 1/4 cană de făină universală rămasă, câte 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți
4
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, timp de 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să crească 50 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel, Spalat, Capetele Rupte
2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți
Punch
Caramele și Tootsie Roll Midgees
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
5
Împărțiți aluatul în 6 porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți
6
Rulați fiecare porție într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
7
Rulați fiecare minge într-o frânghie de aproximativ 15 inci lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
8
Așezați 3 frânghii paralele între ele; frânghii împletite. Pinch se termină împreună, și tuck sub pâine. Repetați procedura cu restul de 3 frânghii.
9
Așezați pâinile pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament; se acoperă cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel, Spalat, Capetele Rupte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Biți De Copt De Caramel (cum Ar Fi SKOR®)
Carton De Sos De Afine-portocale
10
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu Preparat
11
Combinați 1 ou și 2 linguri de apă, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Cutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
12
Periați ușor pâinile cu amestec de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De Servire
13
Presărați pâinile uniform cu Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
14
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu Preparat
15
Scoateți din foaia de copt; se răcește pe un suport de sârmă.