Brânză Woodman și biscuiți

Brânză Woodman și biscuiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați brânza Woodman și biscuiții. Această rețetă servește 28. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 54 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul, petalele colorate de flori comestibile și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cremă Brie Patru Brânză Mac și brânză cu biscuiți Ritz unt, Biscuiți Cu Brânză, și Biscuiți Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face brânza ricotta, tapetați o strecurătoare cu un strat dublu de pânză de brânză și puneți strecurătoarea peste un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
2
Combinați laptele, smântâna și sarea într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu-mic, amestecând des pentru a preveni arderea, până când amestecul înregistrează 190 F pe un termometru digital.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați ușor sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Lăsați să stea 5 minute, apoi turnați cașul și zerul prin strecurătorul căptușit cu pânză de brânză.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Lăsați să se scurgă la temperatura camerei până când brânza este groasă și răspândită, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
6
Transferați brânza într-un recipient, acoperiți bine și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
7
Combinați făina integrală de grâu, făina de secară, zahărul, sarea, praful de copt și semințele de chimen în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
Praf De CoptPraf De Copt
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Făină De SecarăFăină De Secară
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
8
Se amestecă scurt la viteză mică pentru a se amesteca.
9
Adăugați untul și amestecați la viteză mică până când amestecul seamănă cu masa grosieră, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
10
Adăugați iaurtul și continuați să amestecați doar până când aluatul se reunește într-o bilă, 10 până la 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
AluatAluat
11
Întoarceți aluatul pe o foaie mare de hârtie pergament și apăsați-l într-un dreptunghi plat, uniform, care măsoară aproximativ 5 pe 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
12
Așezați o a doua foaie de hârtie pergament deasupra și întindeți aluatul la o grosime uniformă de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
13
Scoateți foaia superioară de pergament și, folosind un cuțit de bucătar, tăiați aluatul în dreptunghiuri aspre de 2 pe 4 inci. Aluatul va fi lipicios, așa că nu încercați să îndepărtați dreptunghiurile decât după răcire. Glisați pergamentul cu aluatul pe o foaie de copt și dați-l la frigider până când aluatul este ferm, cel puțin 30 de minute sau până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Chefs CuțitChefs Cuțit
14
Pentru a face biscuiții, poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 F și tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
15
Folosind o spatulă mică, îndepărtați cu grijă biscuiții și așezați-i pe foile de copt pregătite, distanțându-le la 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
16
Coaceți, rotind foile de copt la jumătatea coacerii, până când biscuiții sunt maronii aurii și crocanți, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
17
Lăsați să se răcească timp de 10 minute pe foile de copt, apoi folosiți o spatulă pentru a transfera biscuiții pe o grătar pentru a termina răcirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
18
Pentru a servi, întindeți un strat de brânză ricotta de aproximativ 1/8 inch grosime pe fiecare cracker. Împrăștiați câteva flori comestibile peste ricotta și presărați sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori ComestibileFlori Comestibile
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Sare De MareSare De Mare
Pentru LegarePentru Legare
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
19
Notă: pentru a crea margini aspre care amintesc de fotografia lui Francesca Woodman, ne-am împărțit aluatul de cracker în treimi, l-am întins și apoi am tăiat bucăți care încorporează marginea aspră pentru un cracker cu aspect mai rustic. Faceți înainte: brânza ricotta poate fi făcută în avans și păstrată într-un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână. Aluatul de cracker poate fi întins, înfășurat strâns în plastic și păstrat la frigider până la 1 săptămână. Depozitate într-un recipient etanș, biscuiții coapte se vor păstra timp de 1 zi la temperatura camerei.Deasupra și dincolo: orice sare de mare cu granulație mare va funcționa în această rețetă, dar pentru a adăuga o notă finală de culoare, precum și o aromă unică, folosiți sare frumoasă din Marea Neagră din Hawaii.Resurse: Negru Hawaiian sare de mare: saltworks.us, amazon.com
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Pentru LegarePentru Legare
Sare De MareSare De Mare
AluatAluat
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții28
Scor De Sănătate0
Revista