Brânză Ușoară Daneză
Brânză ușoară daneză este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 497 calorii. 17 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână produse de patiserie, brânză ricotta, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Brânză Ușoară Daneză, Brânză Ușoară Daneză, și Brânză Ușoară Daneză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o tavă cu hârtie pergament.
Așezați crema de brânză și zahărul în vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu pentru palete și ungeți-le împreună la viteză mică până se omogenizează. Cu mixerul încă scăzut, adăugați gălbenușurile de ou, ricotta, vanilia, sarea și coaja de lămâie și amestecați până se combină. Nu biciui!
Desfaceți 1 foaie de patiserie pufoasă pe o placă ușor făinată și rotiți-o ușor cu un știft de rulare cu făină până când este un pătrat de 10 pe 10 inci.
Tăiați foaia în sferturi cu un cuțit ascuțit.
Așezați o lingură de umplutură de brânză în mijlocul fiecăruia dintre cele 4 pătrate.
Periați marginea fiecărei produse de patiserie cu spălarea ouălor și pliați 2 colțuri opuse spre centru, perindând și suprapunând colțurile fiecărei produse de patiserie, astfel încât să se lipească ferm.
Ungeți partea superioară a produselor de patiserie cu spălare cu ouă.
Așezați produsele de patiserie pe tigaia pregătită. Repetați cu a doua foaie de patiserie cu puf și refrigerați danezul umplut timp de 15 minute.
Coaceți produsele de patiserie aproximativ 20 de minute, rotind tigaia o dată în timpul coacerii, până se umflă și se rumenesc.