Brânză Ricotta Tofu

Brânză Ricotta Tofu
Brânza Ricotta Tofu ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Această rețetă servește 8. O porție conține 54 de calorii , 5 g de proteine și 3 g de grăsimi . Pentru 42 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Un amestec de sare cușer, busuioc, piper proaspăt spart și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 15% , ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Tofu Ricotta , Vegan Ierburi Tofu Ricotta și Paste Cu Tofu Ricotta și Sos de Roșii .

Instrucțiuni

1
Pasați tofu cu mâinile într-un castron mare până se sfărâmiciază; adăugați suc de lămâie, ulei de măsline, drojdie nutritivă, oțet, usturoi, eșalotă, busuioc, pătrunjel, sare cușer și piper negru. Amestecați ușor amestecul de tofu cu o furculiță până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie NutritivăDrojdie Nutritivă
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista