Brânză Ricotta De Casă Siciliană
Nevoie de o fel principal fără gluten, primar și vegetarian? Brânza Ricotta de casă siciliană ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 66g de grăsime, și un total de 906 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați zară, pânză de brânză, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare includ Homemade Meyer Lemon Ricotta brânză de la o oră brânză, Brânză Ricotta De Casă, și Brânză Ricotta De Casă.
Instrucțiuni
Tapetați o strecurătoare mare sau o sită cu 4 straturi de pânză de brânză. Pune deoparte.
Încălziți laptele, zeama, smântâna grea și sarea într-o cratiță mare, grea, nereactivă, la foc mediu-mic, amestecând ocazional în primele 10 minute. Continuați încălzirea, fără agitare, până când temperatura atinge 190 de grade F.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 1 oră. Amestecul va fi separat în caș alb și zer limpede.
Folosind o lingură cu fante, turnați aproximativ 1/4 din caș în strecurătoarea căptușită cu pânză de brânză. Adunați colțurile pânzei de brânză de sus și fixați-le închise cu o cravată cu fermoar. Repetați cu restul de caș, pânză de brânză și legături cu fermoar. Folosiți ultima cravată cu fermoar pentru a înfășura toate brânzeturile împreună. Suspendați brânzeturile peste o lingură mare de lemn peste un castron mare și lăsați să se scurgă timp de 2 ore.
Așezați cele patru brânzeturi, încă în pânză, într-un castron la frigider peste noapte. Dimineața, tăiați legăturile cu fermoar și transferați brânza într-un recipient etanș.