Brânză mac 'n' Curry roșu thailandez
Thai Curry roșu mac ' n ' brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 1,26 USD pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 649 calorii, 27G de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 771 de mâncăruri și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți la îndemână smântână, unt, macaroane cu cot și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ curry roșu thailandez, cum se face curry roșu thailandez, Curry Roșu Thailandez, și Curry roșu thailandez.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru brânza mac 'n': aduceți 4 litri de apă la fiert într-o oală mare. Sare generos, apoi adăugați pastele și gătiți la instrucțiunile cutiei, de obicei 6 până la 7 minute.
Într-o altă oală mare, topiți untul la foc mediu-mare.
Bateți făina și continuați să bateți până se adâncește în culoare și eliberează o aromă ușoară prăjită, aproximativ 1 minut.
Bateți pasta de curry roșu thailandez și, atunci când este complet combinată, turnați laptele și smântâna (sau tot laptele, dacă îl utilizați). Aduceți la fierbere, amestecând constant, apoi coborâți la foc mic. Se fierbe până când amestecul se îngroașă, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Pe foc, bateți brânzeturile și amestecați până se topesc.
Adăugați pastele și aruncați pentru a le combina.
Pentru toppingul de firimituri: aruncați panko-ul cu untul topit și condimentați cu sare și piper.
Se toarnă brânza mac 'n' într-o caserolă sigură pentru broiler, se presară cu amestecul de pesmet și se fierbe până se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant
Curry funcționează foarte bine cu Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling ros Euro. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste alegeri pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei largi varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dr.Thanisch Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Dr. Thanisch Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
Dr. Thanisch Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
Graach este un sat viticol excelent în inima Moselului Mijlociu. Pârtiile abrupte ale podgoriei Graacher Himmelreich sunt orientate spre sud-vest. Sunt plantate exclusiv cu Riesling.Nasul prezintă o calitate florală dulce de plummeria, piersică proaspătă cu o notă de caracter petrol, care este comună în vinurile germane. Adesea, cu cât un vin German are mai multă vârstă, cu atât este mai puternic caracterul benzinei. Nu este nimic în neregulă cu vinurile cu această aromă. Această epocă din 2003, prezintă doar o aromă ușoară-medie de benzină. Plin de caracter, Himmelreich SP * * * cerul gurii este un amestec minunat de piersici, miere și mango. Greutatea medie interplays ispititor cu aciditatea fin legat.